Horváth Ria

E könyv segítségével… 

… több témával mélyebben foglalkozhatsz; 

… még inkább megérted, milyen vagy; 

… elkészítheted a saját ÉN térKÉPedet; 

… kijelölheted a saját utad. 

… kamaszként és felnőttként is önmagadra találsz.

Ez a könyv rólatok és nektek szól, hogy jobban érezzétek magatokat és meg tudjatok felelni az élet kihívásainak. Elmondhatjuk, hogy sikerült a világon ismert és használt leghatékonyabb, felnőtteknek szóló módszereket, sőt még az agykutatás legújabb felfedezéseit is lefordítanunk a ti generációtok nyelvére. Az izgalmas és interaktív feldatokkal egyre közelebb kerülsz magadhoz!

TÉMÁK

Te ki és milyen vagy most – Kérdések és gyakorlatok, amelyek segítenek megismerni önmagad.
A gondolataid hatalma – A legfrissebb agykutatási eredmények, amit mindenkinek tudnia kell, plusz sok eszköz, stratégia, és tipp, amelyekkel befolyásolhatod a gondolataidat, kezelheted az érzelmeidet és módosíthatod a viselkedésedet.
Kapcsolataid – Ha több barátot és jobb kapcsolatokat akarsz, akkor megtanulhatsz hatékonyabban kommunikálni és nemet mondani, megtudsz mindent a kapcsolati mérgekről és a szeretetnyelvekről, de még azt is, hogy hogyan ismerkedj vagy, hogy honnan tudod, hogy „Ő az Igazi”.
A jövőd – Mi az élet értelme? Mit jelent számodra a boldogság? Milyen célokat tűzz ki és hogyan érd el őket? Az felsorolt módszerek és tippek segítenek a válaszok megtalálásában és a gyakorlati megvalósításban.

KOSÁR