Horváth Ria

Az ÉN térKÉPem könyvekre épülő foglalkozások vezetéséhez ajánlom

Coachoknak, tanároknak, osztályfőnököknek, trénereknek, mentálhigiénés és minden egyéb önismerettel foglalkozó szakembernek.

Az Első ÉNtérKÉPem kötetben található minden témához ad foglalkozástervet, részletes leírással.  Beleértve a szükséges felkészülést és az előkészítendő anyagokat, és természetesen a foglalkozás folyamatát is, lépésről lépésre. A letölthető pdf-ben pedig a gyakorlatokhoz szükséges eszközök és ábrák találhatók.

A foglalkozások lehetőséget adnak a témák vitakérdések alapján való megbeszélésére. Ezen kívül tele keretjátékkal és a gyakorlati alkalmazásra irányuló feladatokkal, szerepjátékokkal. Így a foglalkozások nem unalmas magyarázatok, hanem életreszóló élmények lesznek minden kamasz számára.

Tipikusan az Első ÉNtérKÉPem kötet és a ráépülő foglalkoztervek 10-15 éveseknek felelnek meg, de ez nem szigorúan életkor- vagy évfolyamfüggő, mivel minden csoport összetétele más.

 

 

„Az Első ÉNtérKÉPem valóban remek, korszerű könyv. Külön kiemelném a grafikákat és a jópofa feladatokat, amelyekkel még vonzóbbá vált ez a téma. Nagyon remélem a kamaszokon kívül sok szülő, tanár és mentálhigiénés szakember is fogja használni” Hadnagy Ágnes, tanár, osztályfőnök

KOSÁR