Horváth Ria

Első ÉNtérKÉPem – Foglalkozásvezetők kézikönyve

Az ÉN térKÉPem könyvekre épülő foglalkozások vezetéséhez ajánlom coachoknak, tanároknak, osztályfőnököknek, trénereknek, mentálhigiénés és minden egyéb önismerettel foglalkozó szakembernek.

Balázs Andrea rajzolta a könyv mellékleteit. 

Original price was: 8000 Ft.Current price is: 7500 Ft.

Leírás

Az Első ÉNtérKÉPem kötetben található minden témához ad foglalkozástervet, részletes leírással.  Beleértve a szükséges felkészülést és az előkészítendő anyagokat, és természetesen a foglalkozás folyamatát is, lépésről lépésre. A letölthető pdf-ben pedig a gyakorlatokhoz szükséges eszközök és ábrák találhatók.

A foglalkozások lehetőséget adnak a témák vitakérdések alapján való megbeszélésére. Ezen kívül tele keretjátékkal és a gyakorlati alkalmazásra irányuló feladatokkal, szerepjátékokkal. Így a foglalkozások nem unalmas magyarázatok, hanem életreszóló élmények lesznek minden kamasz számára.

Tipikusan az Első ÉNtérKÉPem kötet és a ráépülő foglalkoztervek 10-15 éveseknek felelnek meg, de ez nem szigorúan életkor- vagy évfolyamfüggő, mivel minden csoport összetétele más.

 

 

„Az Első ÉNtérKÉPem valóban remek, korszerű könyv. Külön kiemelném a grafikákat és a jópofa feladatokat, amelyekkel még vonzóbbá vált ez a téma. Nagyon remélem a kamaszokon kívül sok szülő, tanár és mentálhigiénés szakember is fogja használni” Hadnagy Ágnes, tanár, osztályfőnök

A szett két része:

A szett két része: Az A4 nyomtatott, spirálozott, papír alapú rész tartalmazza a részletes foglalkozásterveket. A könyvhöz tartozó, pdf állományként letölthető részben találod az eszközöket.

❗️Mennyiségi Kedvezmény❗️

  • 5 „Első ÉNtérKÉPem – Foglalkozásvezetők kézikönyve” esetén -5% a kedvezmény
  • 10 esetén „Első ÉNtérKÉPem – Foglalkozásvezetők kézikönyve” -10% a kedvezmény
  • 20 „Első ÉNtérKÉPem – Foglalkozásvezetők kézikönyve” könyv esetén -20% a kedvezmény

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Első ÉNtérKÉPem – Foglalkozásvezetők kézikönyve” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

KOSÁR